Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Tasking - Kompilatorer

Tasking är en av de gamla rävarna i gamet kring kompilatorutveckling. Idag finns mer än 100 000 licensierade användare inom alla industrisektorer.

Deras genombrott var med 8051:an på 80-talet och de har sedan dess gått hela vägen fram till dagens 32 bitars processorer. Med en stark koppling till Automotive har C166/ST10 familjen legat varmt om deras hjärta och med den senaste Viper teknologin har man lyckats pressa prestanda ytterligare en bit framåt. Har du befintliga projekt där kodutrymmet börjar ta slut kan du blåsa liv i produkten igen genom att byta till en Tasking Viper kompiler.

Tasking har också support för övriga tunga processorer inom Automotive som Power Arkitekturen, TriCore med den enda kompletta lösningen för TriCore/Aurix och det senaste tillskottet RH850 kompilern.

Då stor del av kundkretsen består av automotivindustrin med dess hårda krav på tillförlitlighet, god kodoptimering och certifieringar kan du vara säker på att få en produkt av högsta kvalitét när du väljer en kompilator från Tasking.Tasking har också en ARM/Cortex kompiler som med sin nya Platform Builder gör det lekande enkelt att dra igång projekt med komplex periferi då man kan lägga till och anpassa drivers för dessa genom ”drag-and-drop” av hela byggblock.

Ett ytterligare kvalitétsbevis är att Tasking har upplägg för att certifiera verktygskedjan enligt ISO 26262 direktiven. Ett ISO 26262 Qualification Kit samt support kring detta finns tillgängligt för flera av kompilatorerna.