Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Ett nytt ECAD program har anlänt.

Dassault Systemes introducerar ECAD-verktyget, SOLIDWORKS PCB, med färdig integration till klassiska SOLIDWORKS MCAD. Det har aldrig varit lättare att hantera mekanik och elektronik tillsammans.

ECAD-motorn i programmet kommer från välkända Altium Designer men menyer och upplägg i övrigt känns igen från Solidworksfamiljen.

Arbetar du redan idag med SOLIDWORKS för mekanikkonstruktionen är SOLIDWORKS PCB det naturliga valet för elektronikkonstruktionen.

 

 

Solidworks PCB Support

När man gör sitt val av verktyg är det oftast mer än själva verktyget som är viktigt, t.ex. support. Vi säljer inget som vi inte kan ge support på.  Vi strävar alltid att jobba efter filosofin, när du behöver vårt stöd så ska vi finnas vi där för dig.
Köper du ett ECAD system av oss blir vi automatiskt din partner. Vi tillhandahåller face-2-face utbildningar, workshops, webbaserade  demos och mycket mer. Vi kan till och med hjälpa dig lyckas med din design när din tid är bristvara. 

Triacon är officiell distributör i Norden. Kontakta oss för mer information.

Video, SOLIDWORKS PCB Fundamentals

SOLIDWORKS PCB Connector

Arbetar du idag i Altium designer kan du skapa en liknande integration med SOLIDWORKS genom att använda SOLIDWORKS PCB Connector. Därmed slipper du importera och exportera STEP-filer mellan programmen.
Ändrar du i ena miljön återspeglas det direkt i den andra.

Kontakta oss för mer information.

Video, SOLIDWORKS PCB Connector