Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Ett kraftfullt ECAD-verktyg

Dassault Systemes introducerar ECAD-verktyget, SOLIDWORKS PCB, med färdig integration till klassiska SOLIDWORKS MCAD. Det har aldrig varit lättare att hantera mekanik och elektronik tillsammans.

ECAD-motorn i programmet kommer från välkända Altium Designer men menyer och upplägg i övrigt känns igen från Solidworksfamiljen.

Arbetar du redan idag med SOLIDWORKS för mekanikkonstruktionen är SOLIDWORKS PCB det naturliga valet för elektronikkonstruktionen.

Ladda ner broschyr om SOLIDWORKS PCB.

Ladda ner broschyr om SOLIDWORKS PCB och integrationen med SOLIDWORKS.

Du hittar ytterligare information på vår SOLIDWORKS PCB-hemsida där vi förutom mer information om programmet också fortlöpande lägger upp nyheter samt en del tips och tricks som kan vara till glädje när man arbetar med programmet.

 

Solidworks PCB Support

När man gör sitt val av verktyg är det oftast mer än själva verktyget som är viktigt, t.ex. support. Vi säljer inget som vi inte kan ge support på.  Vi strävar alltid att jobba efter filosofin, när du behöver vårt stöd så ska vi finnas vi där för dig.
Köper du ett ECAD system av oss blir vi automatiskt din partner. Vi tillhandahåller face-2-face utbildningar, workshops, webbaserade  demos och mycket mer. Vi kan till och med hjälpa dig lyckas med din design när din tid är bristvara. 

Triacon är officiell distributör i Norden. Kontakta oss för mer information.

SOLIDWORKS PCB på under 5 min

Kolla in vår lilla video och få en snabbgenomgång på SOLIDWORKS PCB.

Video, SOLIDWORKS PCB Fundamentals

SOLIDWORKS PCB Connector

Arbetar du idag i Altium designer kan du skapa en liknande integration med SOLIDWORKS genom att använda SOLIDWORKS PCB Connector. Därmed slipper du importera och exportera STEP-filer mellan programmen.
Ändrar du i ena miljön återspeglas det direkt i den andra.

Kontakta oss för mer information.

Video, SOLIDWORKS PCB Connector