Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Phytec

Uppfinn inte hjulet igen. Phytec har EVA-kortet du behöver. Allt från komplexa plattformar med operativsystem till små billiga moduler som du kan använda i din serieproduktion.

PHYTEC SOMs (System on Modules) har alla väsentliga kretsar som SRAM, Flash minne och kommunikationskretsar. Beroende på processorns funktionalitet finns kraftförsörjning och övervakning av denna, extern watchdog, Ethernet MAC- och PHy-kretsar, USB och andra vanliga periferier. Allt i en kompakt formfaktor på multilagerskort med goda EMI egenskaper. Se en överblick här.

phyCORE SOMs är gjorda för att enkelt anslutas till moderkort. Både SOMs och moderkortet följer med i PHYTECs Rapid Development Kits. Moderkorten har de externa kontaktdonen för anslutning och viss extern periferi som inte finns på SOM-kortet.
Detta tillsammans ger dig en perfekt plattform att utvärdera processorns funktioner, utveckla din mjukvara, och göra slututformningen på din egen design.

Till alla Rapid Development Kits medföljer en CD-ROM. Den innehåller komplett dokumentation, schema och demoprogram. Evalueringsversioner av tredjepartsverktyg från bolag som IAR, KEIL, Freescale CodeWarrior och Microsoft vilket ger dig möjlighet att ladda ner och testa egen kod i hårdvaran.
För SOMs som supportar operativsystem följer en demoimage och Board Support Packages (BSPs) med för Windows Embedded CE och/eller Linux.