Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Dassault Enovia PLM 3D experience

De ökande kraven på att få ut produkter snabbt och felfritt på en allt rörligare och global marknad, sätter utvecklingsavdelningarna under ökad press. Detta har under en längre tid varit uppenbart inom stora branscher som t.ex. automotive, marinsidan och flygindustrin, som har byggt upp en välutvecklad styrning av sin utveckling. 

På senare år har vi märkt en ökad efterfrågan på dessa system hos företag som utvecklar mekatronik. Vi på Triacon är därför mycket glada för att nu även kunna erbjuda även dessa tjänster.
Dassault har en helhetssyn på utveckling som man samlat i en programsvit under namnet 3DEXPERIENCE och som kan, beroende på varje företags behov, täcka allt från customers voice, kravhantering, MCAD, ECAD, simulering, produktion, sourcing och dokumentation. Flera kända produktnamn som Enovia, CATIA, Simulia m.fl. finns i denna programsvit och man kan starta med systemet i liten skala och låta det växa efterhand som behovet uppstår. Integration till ECAD-system som Altium Designer, Mentor Expedition och Cadence Allegro finns, liksom till MCAD-system som t.ex. Solid Works, Pro/Engineer och AutoDesk.

triacon Connector integrerar Enovia och Altium Designer

Triacon har för ändamålet tagit fram programpaket triacon Connector som sömlöst integrerar Altium designer med Dassaults Enovia PLM system.
Se vår video nedan som visar ett enkelt exempel där ett incheckat Altium projekt öppnas upp via Enovia, hanteras och checkas tillbaka som en ny version. Inga zip-filer, inga mellansteg utan helt sömlöst.

Kontakta oss för ytterligare information.