Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

XJTAG® DFT Assistant nu också för PADS®

2017-03-20

 

Lagom till Embedded World-mässan släppte XJTAG ytterligaren en integration av XJTAG DFT Assistant. Nu till MentorGraphics PADS®. Tidigare har man integrerat till Altium Designer® och OrCAD®.
XJTAG DFT Assistant, som är helt gratis att ladda ner, hjälper dig att implementera boundary scan kedjor korrekt och ser till att du följer "best practices". 

En korrekt design på JTAG-kedjan ger dig effektivare avbuggning av prototyper och snabbare programmering samtidigt som det öppnar för en mycket enkel och kostnadseffektiv lösning av produktionstesterna.

Eftersom man inte kan nå pinnarna på många av de IC-kapslingar som används idag, t.ex. BGA, är risken stor för onödiga kostnader i form av omkonstruktioner och projektförseningar om du inte har möjligheten att kunna testa med boundary scan.

Med XJTAG® DFT Assistant for PADS® kan du nu redan på konstruktionsstadiet säkerställa att JTAG-kedjan blir korrekt. Kontakta oss för mer information kring hur XJTAG boundary scan kan hjälpa dig att säkra upp och effektivisera utvecklingen av din hårdvara.

Läs mer om XJTAG® DFT Assistant for PADS®.

Ladda ner databladet som pdf.