Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Seminarie

"The Development Ends When The Testing Is Finished" är ett seminarie för dig som idag använder någon av iSystems emulatorer eller står inför uppgiften att testa, kvalitetssäkra eller certifiera ett embedded programmeringsprojekt. Seminariet är helt kostnadsfritt och vi bjuder på fika och lunch.

Att utveckla programvara för t.ex. automotive-, medtech- eller aerospaceindustrin ställer stora krav. Trots alla goda intensioner, specifikationer och metodiker måste det till tester för att bevisa funktionalitet och driftsäkerhet. iSystem har varit verksamma i mer än 25 år med att ta fram verktyg för just detta. Man har idag ett antal välkända emulatorer/analysatorer som iC5000, iC5500 samt iC6000 som gör jobbet. Populära processorfamiljer, framförallt inom bilindustrin, är Power Arkitekturen, Tricore Aurix samt RH850. 

Men att debugga och testa är inte samma sak och det är viktigt att förstå skillnaden och också veta vad ditt verktyg faktiskt kan hjälpa dig med.

 Seminariet är på en heldag men körs vid två tillfällen, 6 och 7 oktober. Det kommer att hantera såväl praktiska demonstrationer som diskussioner om standarder som t.ex. ISO 26262, IEC62304 som trace, profiling och code coverage.

Välkommen.

Anmäl dig här.

Seminarium kring test och validering av programutveckling.
Plats: Lindholmens konferenscentrum, Göteborg
Föredragshållare: Stuart Cording, iSystem

The Development Ends When The Testing Is Finished