Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Konsulttjänster

Behöver du hjälp med din elektronikutveckling? Låt oss hjälpa till.

Vårt erfarna gäng av ingenjörer har lång erfarenhet av såval analog som digital elektronikutveckling inom branscher som bl.a. Medtech och Industri men även rena konsumentprodukter.

Listan på olika produkter vi hjälpt till att fram genom åren kan göras lång.
Här är några exempel: etikettmaskiner, motorstyrningar (DC/Stegmotorer), IR-kommunikation, parabolantenner med autolåsning på satellit, blodanalysutrustning, smartcard betalkortsystem, GPS/GSM system, motorövervakningssystem, fartbegränsningssystem för bilar, billarm, avfuktningssystem för fastigheter, personlarm, olika typer av kommunikations-protokoll/gränssnitt, hårtestutrustning, tidtagningsutrustning, administrativa system för sjukvården, import/export av databaser, elektronik för röntgensystem, insamling av mätdata/styrning via GSM/GPRS, AIS system, styrning av klimatanläggningar, IoT powerpluggar etc.etc.

Alla projekt är olika men framgångskonceptet i de flesta fall är att du som kund har specialkompetensen för din branch och din produkt. Vår uppgift blir att ta till oss av just din erfarenhet och förstå de viktiga faktorer som krävs för ta fram en produkt som uppfyller de krav och har de egenskaper som krävs och och rätt anpassade för just ditt projekt, vilket kan vara helt annorlunda även för en likande produkt men i en annan branch eller riktat mot en annan målgrupp. Lyhördhet och ett öppet samarbete är ett måste.