Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Mässor och evenemang

Som vanligt kommer vi under året att visa oss ute på olika mässor och arrangemang.

Passa därför på att träffa oss i verkligheten och se det senaste inom embedded elektronik och programutveckling. Kanske du har du ett projekt som du behöver utvecklingsresurser till och vill diskutera konsulting eller bara är sugen på en fika. Oavsett vilket,
välkommen.

 

The Evertiq Conference, 3 maj, Konsert & Kongress Linköping

     

Den 3 maj 2017 är vi åter på TEC Linköping som arrangeras på Konsert & Kongress. Evenemanget innehåller seminarier om nya mönsterkortstekniker, läget på komponentmarknaden samt den senaste tekniken inom elektronikmontering. Triacon kommer som vanligt med en monter fulladdad med verktyg för såväl automotiveutveckling som industri.

ECS, 22-23 november, Kistamässan Stockholm

 
Vi avslutar mässåret där det började dvs. uppe i Kista. Välkomna 11:e upplagan av Embedded Conference Scandinavia. Årets händelse inom embeddedvärlden.

Vi finns i monter nr 96. Välkomna.

Läs mer och registrera dig på ECSs hemsida.

 

 

The Development Ends When The Testing Is Finished, 6 och 7 oktober Göteborg

 
Ett seminarie för dig som idag använder någon av iSystems emulatorer eller står in för uppgiften att testa, kvalitetssäkra eller certifiera ett embedded programmeringsprojekt. Seminariet är helt kostnadsfritt och vi bjuder på fika och lunch.

Mer information.

The Evertiq Conference, 29 september Lund

 
Den 29 september 2016 arrangeras TEC Lund på Scandic Star Hotel. Kom och träffa dina kunder och kollegor på detta evenemang för elektronikindustrin. Evenemanget innehåller seminarier om nya mönsterkortstekniker, läget på komponentmarknaden samt den senaste tekniken inom elektronikmontering.

 

Läs mer och registrera dig på TECs hemsida.