Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Mässor och evenemang

Som vanligt kommer vi under året att visa oss ute på olika mässor och arrangemang.

Passa därför på att träffa oss i verkligheten och se det senaste inom embedded elektronik och programutveckling. Kanske du har du ett projekt som du behöver utvecklingsresurser till och vill diskutera konsulting eller bara är sugen på en fika. Oavsett vilket,
välkommen.

 

The Evertiq Conference, 3 maj, Konsert & Kongress Linköping

     

Den 3 maj 2017 är vi åter på TEC Linköping som arrangeras på Konsert & Kongress. Evenemanget innehåller seminarier om nya mönsterkortstekniker, läget på komponentmarknaden samt den senaste tekniken inom elektronikmontering. Triacon kommer som vanligt med en monter fulladdad med verktyg för såväl automotiveutveckling som industri.

The Evertiq Conference, 28 september, Medicon Village Lund

   

Den 28 september 2017 är vi på "hemmabana" på TEC i Lund. Evenemanget innehåller som vanligt seminarier om nya mönsterkortstekniker, läget på komponentmarknaden samt den senaste tekniken inom elektronikmontering. Årets nyhet är vår nya agentur för Solidworks PCB där vi kommer att visa den totala integrationen mellan mekanik-CAD och elektronik-CAD.
För den återkommande besökaren vill vi notera att mässan hålls på Medicon Village och inte Scandic Star som varit brukligt tidigare år.

ECS, 7-8 november, Kistamässan Stockholm

 
Vi avslutar mässåret uppe i Kista. Välkomna till 12:e upplagan av Embedded Conference Scandinavia. Årets händelse inom embeddedvärlden.
Vi finns i monter nr 96. Välkomna.

Läs mer och registrera dig på ECSs hemsida.